Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie na temat Paktofoniki (PFK)

władca10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest twoje zdanie na temat Paktofoniki wypowiedzieć się może każdy
Jeżeli jeszcze nigdy nie słuchałeś Paktofoniki to łap czego warto posłuchać
Paktofonika Nowiny
Paktofonika Nie ma mnie dla nikogo
Paktofonika Rób co chcesz (słuchajcie od początku)

Jest wiele wiele innych tych autorów piosenek oraz film "Jesteś Bogiem"

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie cierpię rapu i reggae, a oni dali radę i

nagrali jedyny utwór w gatunku rap który mi się podoba, a ten utwór to ,,Jestem Bogiem". xD

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

No, słucham ich od filmu, kupiłem wszystkie ich płyty włącznie z winylami, choć nie mam ich na czym odtwarzać. Legenda polskiego Hip hopu/rapu, nie wiem.

Magik w naszych sercah [*]

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Mój ulubiony raper, słucham codziennie, szkoda że skoczył. Teraz pałeczkę przejął Kaen <3

To było prowo teraz kurwa lecę jak Kaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Opublikowano

Kiedyś to byli spoko chłopy.

Mój ulubiony raper, słucham codziennie, szkoda że skoczył. Teraz pałeczkę przejął Kaen <3

To było prowo teraz kurwa lecę jak Kaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no idiota

@down

Ależ widzę doskonale jesteś zwykłym trollem i nic więcej.

; )

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no idiota

no kurwa tuman, typie cytujesz mój post i nie widzisz co tam napisałem, kurwa ema, chujnia frajerzy max, jebać

@down

Ależ widzę doskonale jesteś zwykłym trollem i nic więcej.

ależ widzę że jesteś po prostu niedorozwojem z iq gaśnicy pianowej, łykasz prowokacje #cumshot

Opublikowano

Moje zdanie: Brzydkie i niepodoba mi się :unsure:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Brakuje takiego rapu dzis

flow Magika to było coś mega

Jak dla mnie to oni robili najlepszy rap w Polsce

nikt im bie dorównuje

Magik jest mega

Pozdro do nieba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...